top of page

Természetesen. Fából.

ÁRAJÁNLAT

"Az olcsó hosszútávon mindig drágább !"

ÁRAINKRÓL

Tisztában vagyunk azzal, hogy ha kizárólag csak az árakat figyeljünk, nem mi vagyunk a legolcsóbbak. Mivel az általunk kivitelezett szerkezeteknek nem csak esztétikai szerepe van, hanem elsősorban mint statikai tartószerkezet funkcionálnak, így számunkra a legfontosabb ezek hosszútávú biztonságos működésének garanciája. Rácsos szerkezeteinket saját statikusaink minden esetben ésszerű tartalékkal méretezik, a maximális teherbírás határán belül legalább 10-15%-kal. Ennek nem csak biztonsági okai vannak, hanem gyakorlati is, amely lehetővé teszi a felhasználónak, hogy például idővel akár nehezebb héjazatra cserélje a meglévőt, megváltoztathassa álmennyezetét vagy akár napelemeket telepítsen a tetőre. Amennyiben a teherbírás értékeiben az említett tartalék nem szerepelne, ezek a hasznos változtatások csak a tetőszerkezet megerősítésévél, így utólagos kiadásokkal járnának vagy az esetek nagy részében nem lehetnének kivitelezhetők.
Továbbá legalább ugyanekkora hangsúlyt fektetünk az egyes elemek síkbeli és a tetőszerkezet térbeli kimerevítésére is, gyakran olyan elemeket használva, melyeket más gyártók kihagynak. Ezek többnyire hosszútávon nyerik el létjogosultságukat.
Az általunk felhasznált alapanyagok mindegyike magas minőségű, ellenőrzött gyártásból származik, így CE minősítéssel rendelkezik, csakúgy mint a legyártott végtermék is.
A felsorolt különbségek és tények akár 15%-os anyagmennyiség növekedéssel járhatnak, jelentősen és kedvezően befolyásolva a szerkezet hosszútávú biztonságát. Árainkon ez a viszonylag nagy anyagváltozás és magas minőség csak csekély mértékben mutatkozik meg - kb. 5-7%.

SZÁMOLJUNK !
Egy átlagos családi ház esetében, amelyet a tulajdonos csak 15 évig szeretne használni, a 7%-os árkülönbség kb. bruttó 130.000 Ft. Ez évi 8.667 Ft-ot jelent.
Kérdés: Önnek megéri az évi 8.667 Ft azért, hogy jóval biztonságosabb, stabilabb és minőségesebb tető álljon a feje fölött, amelyre minden egyéb mellett garancia is vonatkozik?

Úgy gondoljuk, hogy tartószerkezeten nem érdemes spórolni, hiszen ha amennyiben valami gond adódik, annak javítása vagy esetleg cseréje óriási költségekkel járna. Innen a fent említett állítás: Az olcsó hosszútávon mindig drágább.

FIGYELEM !

Árajánlatainkat minden esetben az árajánlatkérő ügyfél igényeinek megfelelően testreszabottan dolgozzuk ki !

Minden szerkezetet statikai program segítségével részletesen modellezünk és méretezünk annak érdekében, hogy az általunk kiadott árajánlat a lehető legjobban megfeleljen a valóságnak és a költségek tervezhetők legyenek.

Az 1. árajánlat ingyenes, további változtatásokért bruttó 4.500 Ft-ot számolunk fel, ezzel is hangsúlyozva, hogy minden egyes feladatot komolyan veszünk és érdeklődőinket pedig potencionális kliensként kezelünk.

Rendelés esetén az árajánlat költségét duplán visszaszámítjuk a szerkezet árából.

Köszönjük, hogy Ön is értékeli munkánkat !

Árajánlatkérését e-mail-ben is megteheti !

bottom of page